April - ännu en spännande månad

Skogens smörgåsbord

2011-04-09

Charlie har varit ute i skogen förr, men på löplina. Ville först se hur han reagerade på skogen och hur "lätt" det var att kalla in honom. Eftersom han faktiskt responderar riktigt bra på inkallning så fick han idag springa helt fritt.....och oj vad han sprang. Upp och ner för backarna, under omkullfallna träd efter torsdagens storm och ut på blöta mossen. Vem sa att en basenji inte gillar att bli blöt och smutsig om tassarna?

När han sprungit av sig det värsta upptäckte han till sin stora förtjusning att någon lämnat ett helt smörgåsbord till honom i skogen. Det fanns rådjursbajs, harpluttar, hästbajs, älgbajs, hundbajs och nån annan sorts bajs som jag inte ens vill tänka på vilket djur det kommer från. Alla dom här roliga små sakerna var inte bara roliga att leka med, dom smakade ju jättegott dessutom.

Efter utflykten i skogen var Charlie trött och nöjd, nu busar han runt med Troya i soffan.

Troya, goa söta Troya. Vi märker nu när vi har två hundar hemma vad vi inte riktigt lyckats med i Troyas uppfostran, så det måste vi ta itu med. Vi har en hundtränare vi tagit råd av tidigare, så det är väl bara att ringa henne. Vi bara måste få ordning på promenaderna och få Troya att följa oss. Som det är nu så är det Troya som är ute och går med oss, inte tvärtom. Hon drar i kopplet och zick-zack´ar sig fram. Aja, bara att ta tag i :-)

Antal kommentarer: 1

2011-04-10 10:09:35 - Annica

Härliga tider för Charlie i skogen, är dock glad att inte blivit inbjuden till smörgåsbordet. :D
Namn: E-postadress: Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)